Често задавани въпроси

Цените за доставка зависият от начина, килограмите и държавата за получване на поръчката. Тарифата се изчислява на база:

- килограми в конкретната поръчка- включва нетното тегло на  продукта/продуктите, транспортната опаковка и в някой случай и обемното тегло на пратката;

- таксува се всеки започнат килограм;

- начин на доставка- до точен адрес или офис на куриер.

Цените за доставки на територията на България са :

До офис на куриер:

 • до 3 кг.- 3,99 лв.
 • до 6 кг.- 5,80 лв.
 • до 10 кг. - 7,20 лв.
 • до 13 кг. - 9,60 лв.
 • до 20 кг.- 12,90 лв.

До точен адрес:

 • до 3 кг.- 7,20 лв.
 • до 6 кг.- 11,50 лв.
 • до 10 кг. - 12,80 лв.
 • до 13 кг. - 16,50 лв.
 • до 20 кг.- 18,90 лв.

За пълните условия и цени за доставка виж Правила за извършване на доставка

Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ според техния график за обслужване. Виж повече тук

Доставките се извършват в рамките на 2-3 работни дни работни след обработка на  поръчката. Възможно е забавяне в празнични периоди.

За пълните условия за доставка виж Правила за извършване на доставка

За да изберете офис на Спиди е необходимо да изпълните следните стъпки:

 • да сте избрали начин за доставка до офис;
 • да сте написали съответния град.

Самият избор се прави след като завършите поръчката- на страницата, в която ви благодарим за поръчката, излиза търсачка с предложение от няколко офиса. Може да изтриете текста в синьото поле и да напишете ключова дума ( напр. наименование на офис, част от адрес и др.)

Пазаруването в EVOO Bulgaria е лесно и удобно. Това, което трябва да направите е да изберете желаният от вас продукт и съответното количество, да го добавите в количката и да следвате стъпките.

1. Ако сте получили промо код, който трябва добавите ръчно, това става в следното поле, още в стъпката, където попълвате вашата информация за доставка. След това натискате бутона приложи, за да се отрази отстъпката правилно в поръчката.

2.  Ако сте получили имейл, с който ви предлагаме допълнителна отстъпка посредством линк, то за да се възползвате от нея е необходимо да последвате линка и през него да направите поръчка.

Ако се чудите, дали сте направили поръчка, то проверете вашия имейл :)

Ние от EVOO Bulgaria изпращаме потвърдителен имейл за всяка една регистрирана поръчка. Този имейл съдържа вашият уникален номер за направената поръчка, както и нейните подробностите. Ако нямате такъв имейл във входящата ви кутия, то проверете в папка “Спам”.

Все пак, ако имате нужда от съдействие се свържете с нас.

Обработката на Вашата поръчка започва бързо, особено ако няма нужда от допълнителни пояснения. Затова ако искате да направите промени по поръчката или да я откажете, моля да ни информирате възможно най-бързо на имейл onlinesales@evoo.bg като задължително впишете номера на поръчката.

Най-лесния вариант е да отговорите на имейла, който сте получили за регистрация на поръчката.

EVOO Bulgaria предлага заплащане на поръчката направена на територията на България с наложен платеж или онлайн плащане с карта директно през сайта.

За поръчки, които са поръчани извън територията на България се изисква предварително плащане с карта.

Пълните условия можете да прочетете тук.

Ние от EVOO Bulgaria се стараем да държим нашите клиенти информирани, за това когато вашата пратка е предадена на куриер, вие получавате имейл от нас, който съдържа номер на товарителница. Когато натиснете този номер можете да проследите всяко едно движение на пратката ви.

Продуктите ни са главно с произход от Испания, България и Австрия. По-конкретно може да видите във всеки отделен продукт, с какъв произход е.

Можете да се свържете с нас на следните контакти:

- тел. +359888872277 - в работно време от 09:00-17:00 ч.;

- имейл: onlinesales@evoo.bg;

- или директно тук Контакти.