Често задавани въпроси

Цените за доставка зависят от начина, килограмите и държавата за получаване на поръчката. Тарифата се изчислява на база:

- килограми в конкретната поръчка- включва нетното тегло на  продукта/продуктите, транспортната опаковка и в някой случай и обемното тегло на пратката;

- таксува се всеки започнат килограм;

- начин на доставка- до точен адрес или офис на куриер.

Цените за доставки на територията на България са :

До офис на куриер:

 • до 3 кг - 4,50 лв.
 • до 6 кг - 6,20 лв.
 • до 10 кг  - 7,65 лв.
 • до 13 кг  - 10,05 лв.
 • до 20 кг - 13,65 лв.
 • до 25 кг - 16,60 лв.
 • до 32 кг - 20,65 лв.

До точен адрес:

 • до 3 кг - 8,75 лв.
 • до 6 кг - 13,30 лв.
 • до 10 кг - 14,70 лв.
 • до 13 кг - 18,40 лв.
 • до 20 кг - 23,50 лв.
 • до 25 кг - 30,65 лв.
 • до 32 кг - 34,70 лв.

За пълните условия и цени за доставка виж Правила за извършване на доставка

Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ според техния график за обслужване. Виж повече тук

Доставките се извършват в рамките на 3-4 работни дни работни след обработка на  поръчката. Възможно е забавяне в празнични периоди или периоди на кампании.

За пълните условия за доставка виж Правила за извършване на доставка

За да изберете офис на Спиди е необходимо да изпълните следните стъпки:

 • да сте избрали начин за доставка до офис;
 • да сте написали съответния град.

Самият избор се прави след като завършите поръчката- на страницата, в която ви благодарим за поръчката, излиза търсачка с предложение от няколко офиса. Може да изтриете текста в синьото поле и да напишете ключова дума ( напр. наименование на офис, част от адрес и др.)

Пазаруването в EVOO Bulgaria е лесно и удобно. Това, което трябва да направите е да изберете желаният от вас продукт и съответното количество, да го добавите в количката и да следвате стъпките.

Всички поръчки се регистрират онлайн през сайта. На този етап не приемаме "поръчки по телефон".

Има два варианта да не можете да завършите поръчката си:

- надвишени килограми -  максималните килограми за поръчка и доставка са до 31,5 кг. В този случай може да пуснете две отделни поръчки с желаните от вас артикули или да ни пишете на onlinesales@evoo.bg с продуктите, които желаете да поръчате, адрес за доставка и телефон за връзка. Ние ще се намерим решение за доставка и ще се свържем с вас при първа възможност.

- недостигнат минимален праг на поръчка - заложили сме такъв праг, т,к има клиенти, които злоупотребяват с нашето доверие.

 

Няма техническа възможност за добавяне или премахване на продукти от вече регистрирана поръчка. Обработката на Вашата поръчка започва бързо, особено ако няма нужда от допълнителни пояснения. В този случай направете нова поръчка със всички желани от вас продукти и ни пишете да анулираме предишната. Най-лесния вариант е да отговорите на имейла, който сте получили за регистрация на поръчката.

Няма техническа възможност за обединяване на поръчки. Обработката на Вашата поръчка започва бързо, особено ако няма нужда от допълнителни пояснения. В този случай направете нова поръчка със всички желани от вас продукти и ни пишете да анулираме предишните. Най-лесния вариант е да отговорите на имейла, който сте получили за регистрация на поръчката.

Обработката на Вашата поръчка започва бързо, особено ако няма нужда от допълнителни пояснения. Затова ако искате да я откажете, моля да ни информирате възможно най-бързо на имейл onlinesales@evoo.bg като задължително впишете номера на поръчката. Най-лесния вариант е да отговорите на имейла, който сте получили за регистрация на поръчката. Другия вариант е да ни се обадите на тел. 0888872277.

Ако сте получили промо код, който трябва добавите ръчно, това става в следното поле

 

още в стъпката, където попълвате вашата информация за доставка. След това натискате бутона приложи, за да се отрази отстъпката правилно в поръчката.

Ако сте получили имейл, с който ви предлагаме допълнителна отстъпка посредством линк, то за да се възползвате от нея е необходимо да последвате линка и през него да направите поръчка.

Ако се чудите, дали сте направили поръчка, то проверете вашия имейл :)

Ние от EVOO Bulgaria изпращаме потвърдителен имейл за всяка една регистрирана поръчка. Този имейл съдържа вашият уникален номер за направената поръчка, както и нейните подробностите. Ако нямате такъв имейл във входящата ви кутия, то проверете в папка “Спам”.

Все пак, ако имате нужда от съдействие се свържете с нас.

EVOO Bulgaria предлага заплащане на поръчката направена на територията на България с наложен платеж или онлайн плащане с карта директно през сайта.

За поръчки, които са поръчани извън територията на България се изисква предварително плащане с карта.

Пълните условия можете да прочетете тук.

Ние от EVOO Bulgaria се стараем да държим нашите клиенти информирани, за това когато вашата пратка е предадена на куриер, вие получавате имейл от нас, който съдържа номер на товарителница. Когато натиснете този номер можете да проследите всяко едно движение на пратката ви. Ако не намирате известие от нас, следете за sms или viber съобщение от Спиди.

Продуктите ни са главно с произход от Испания, България и Австрия. По-конкретно може да видите във всеки отделен продукт, с какъв произход е.

Можете да се свържете с нас на следните контакти:

- тел. +359888872277 - в работно време от 09:00-17:00 ч.;

- имейл: onlinesales@evoo.bg;

- или директно тук Контакти.