Нашите кулинарни експерти

Evoo.bg представя ексклузивна колекция от първокласни премиум продукти – маслиново масло, балсамико, брашно, паста и подправки. Всички те са създадени от най-добрите производители в света и са одобрени от експерти в сферата на кулинарията в България.

В магазина на еvoo.bg няма да намерите нищо случайно. Защото всеки един продукт е лично проверен, селектиран и дегустиран от нашите експерти. Със своя опит и познания, те гарантират за високото качество и чистия произход на асортимента ни.

Нека ви представим експертите на еvoo.bg

Кулинар

Ваня Джорджевич – Любим кулинар на над 100 хил. българи

Любител кулинар, създател на блога „В моята кухня, с мен Ваня Джорджевич“ и автор на книгите „50 рецепти за перфектната домакиня“, „Да месим заедно“, „Къкрещо гърне“ и други. Ваня е любим кулинар на над 100 хиляди българи, а рецептите й се приготвят в цялата страна и отвъд пределите й.

Страстта на Ваня са сладкарството и тестените изделия, и затова използва ежедневно брашно и подправки. Тя се увери в качеството на продуктите на Evoo.bg и ги избра за основни компоненти в своите кулинарни шедьоври. Да имаме признанието на Ваня Джорджевич е огромна привилегия!

Препоръчани продукти от Ваня Джорджевич

1 от 5

Експерт Сомелиер - Маслиново Масло

Радослав Елефтеров – Първият и единствен дегустатор на зехтин у нас

Професионален сомелиер и дегустатор на зехтин, завършил най-доброто училище за сомелиери Escuela Española de cata в Мадрид. Дълги години живее във Валенсия - световен лидер в производството на зехтин, където се засилва любопитството и интереса му към маслината и нейните производни. Неговата цел е чрез поредица от обучения да формира вкуса на българина и да го превърне в истински ценител на маслиново масло. 

Радослав обикаля света, за да дегустира различни зехтини и най-добрите от тях селектира за магазина на Evoo.bg. Той гарантира, че всяка капка зехтин излъчва чистота и уникален вкус, в които ще се убедите сами.

Виж продуктите